پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1404/02/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه بویراحمد، گفت؛ مدرسه مروج سلامت از جمله محیط هایی است که به طور مداوم ظرفیت خود را به عنوان یک محیط سالم برای زندگی، یادگیری و کار، تقویت می کند، و به عبارتی دیگر مدرسه مروج سلامت مکانی است، که همه اعضای جامعه ی آن برای ارتقاء و یا حفظ سلامتی و رفاه دانش آموزان، معلمان و کارکنان، والدین و جامعه بزرگتر همکاری می کنند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه بویراحمد، گفت: مدرسه مروج سلامت از جمله محیط هایی است که به طور مداوم ظرفیت خود را به عنوان یک محیط سالم برای زندگی، یادگیری و کار، تقویت می کند، و به عبارتی دیگر مدرسه مروج سلامت مکانی است، که همه اعضای جامعه آن برای ارتقاء و یا حفظ سلامتی و رفاه دانش آموزان، معلمان و کارکنان، والدین و جامعه بزرگتر همکاری می کنند.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر محمد مهدی بانشی افزود: هدف کلی از ارتقای سلامت همه‌جانبه در ابعاد جسمی، روانی و اجتماعی بوده و هدف کمی هم افزایش پوشش مراقبت گروه های سنی به میزان 5 درصد سال پایه می باشد.


وی مهمترین، اهداف اختصاصی را ارتقاء مدارس مروج سلامت ستاره دار به میزان 10 درصد، ارتقاء مدارس مروج سلامت 5 ستاره به میزان 10 درصد، افزایش مدارس مروج سلامت ارتقاء یافته(ارتقاء امتیاز) به میزان 10 درصد عنوان کرد.


سرپرست مرکز بهداشت استان ادامه داد: مهمترین استراتژی ها حفظ و ارتقای سلامت دانش آموزان از طریق، آموزش سلامت، ارائه خدمات بالینی، سلامت محیط مدرسه، بهبود تغذیه، تحرک بدنی، سلامت کارکنان مدرسه، سلامت روان و مشاوره ای و مشارکت فعالانه ی دانش آموزان (سفیران سلامت دانش آموزی)است.


دکتر بانشی ابراز داشت: اولیاء و کارکنان مدارس و جامعه بر اساس کیفی سازی 20 درصد از مدارس به عنوان مجری برنامه همچنین ارتقاء جایگاه ملی مدارس مروج سلامت و تثبیت جایگاه مدارس مروج سلامت در سطح دو نهاد آموزش و پرورش و معاونت بهداشتی و بهبود ساختار علمی اجرایی مدرسه مروج سلامت است.


وی اضافه کرد: ارتقاء کیفی خدمات بالینی و ارائه خدمات استاندارد به دانش آموزان مطابق بسته خدمت نوجوانان و ثبت الکترونیک همچنین پایش ها در زمان ارائه خدمت و بررسی کیفیت ارائه خدمت ارسال پسخوراند مراقبت ها به مدرسه می باشد.


دکتر محمد مهدی بانشی یادآور شد: ارتقاء کیفی محیط مدرسه از تشکیل کمیته‏ های ارتقاء سلامت مدرسه که شامل مدیر و معاونین مراقب سلامت مدرسه، نمایندگان، معلمان، نمايندگان انجمن اولياء و مربيان و شوراهای محلی و نمایندگان دانش آموزان و منتخبان داوطلبین سلامت در مدرسه، مسئول پایگاه تغذیه سالم و بوفه مدرسه، نماینده مرکز بهداشتی درمانی و پایگاه سلامت در استان و شهرستان ها می باشند.


وی در پایان خاطر نشان کرد: این کمیته‏‏ ها باید سلامت مدرسه را مورد بازدید و بررسی قرار داده و ارائه راه حل همچنین فعالیت های مداخله ای در سطح مدرسه طبق دستورالعمل مصوب توسط کمیته ها مورد ارزیابی و عملکرد قرار می گیرد.


به گزارش وب دا: کمیته استانی مدارس مروج سلامت با حضور سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و  دو نماینده گان مرتبط اجرای این طرح متشکل از مجموعه آموزش پرورش و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در دفتر مرکز بهداشت استان برگزار شد.